Uudised

Uudised

Põlva Kultuurikeskus tähistab Rahvusvahelist Muusikapäeva New Wind Jazz Orchestra ja Kristjan Randalu tasuta kontserdiga
2022-09-20 15:32:00

Laupäeval, 1. oktoobril kell 19.00 kutsub Põlva Kultuurikeskuse tähistama Rahvusvahelist Muusikapäeva, kus muusikasõpru tervitab tasuta kontserdiga NEW WIND JAZZ ORCHESTRA ja KRISTJAN RANDALU!

New Wind Jazz Orchestra ühendab endas noore ja ägeda temperamendi ning professionaalse meisterlikkuse. 2018. aastal tööd alustanud uue generatsiooni muusikutest koosnev kollektiivi eesmärgiks on viia Eesti jazzorkestrite kultuur rahvusvahelisele tasemele tehes koostööd Eesti ja välismaa parimate heliloojate ja orkestrijuhtidega. Saksofonimängija Lauri Kadalipu eestvedamisel kokku saanud bigbänd armastab end proovile panna uute väljakutsete ning professionaalsust nõudva repertuaariga.

Rahvusvaheliselt tuntud pianist ja helilooja Kristjan Randalu ja New Wind Jazz Orchestra koostöö jõudis lavalaudadele esmakordselt 2020. a. suvel Triigi Filharmoonias ning sel sügisel tuuakse kuulajateni ka orkestri debüütalbum ning Kristjan Randalu esimene bigbändialbum “Sisu”. Albumi annab välja UK plaadifirma Whirlwind Recordings.

Kontsert toimub New Wind JazzOrchestra, Eesti Muusikanõukogu ning Põlva Kultuurikeskuse koostöös ning kuulub Rahvusvahelise Muusikapäeva programmi.

Lisainfo: muusikapaev.ee

Sissepääs tasuta. 0-pilet palume välja võtta Fientast: https://www.kultuurikeskus.ee/sundmused/new-wind-jazz-orchestra-kristjan-randalu-sisu/

eu