Sündmused

Sündmused

Kevadesild Austriasse

Räpina
Eesti, Austria ja rahvusvahelise jazzi helidest rajab kultuuriõhtul muusikasilla just selleks sündmuseks sündinud duo: Jazzkaare ja Eesti Jazzliidu koostöös välja antava tunnustuse „Noor Jazzitalent“ 2022. aasta laureaat lauljatar Anett Tamm ning Uue Austria Muusika Programmi NASOM 2023/2024. aasta hooaja stipendiaat pianist Martin Listabarth. Mõlemad muusikud seovad endas nii helilooja kui interpreedi anded ega pelga improvisatsioonigi.

Toidusilla ehitab Pesa Catering, miksides Eesti ja Austria köökide isikupärased küljed uueks kogemuseks. Külaliste lauale jõuab Liptauer ehk vürtsikas juustumääre, Viini šnitsel (taimetoitlastele alternatiiviks lillkapsašnitsel) ning maailmakuulus Sachertorte – sedapuhku eestlasliku mustsõstrakaaviariga. Taimetoidusoovist palun piletiostjatel teavitada aadressil info@sündmustemeistrid.ee, lisades koopia ostetud piletist.
Lugude sild seob külalisriigi ja Eesti ajaloolised ning kultuurisuhted. Kultuuriõhtu vahepaladeks jagatakse Eesti ja Austria ühiseid lugusid, tähelepanekuid ja huumorit.

Projekt “Kolm silda üle piiri” on osa Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 põhiprogrammist. Euroopa kultuuripealinna tegemisi toetavad A. Le Coq, Delfi Meedia, Topauto ja Lux Express.
Piletiinfo:
69€
eu