Uudised

Uudised

Põlva Lootose jalgpalliklubi ja Põlva haigla sõlmisid koostöölepingu
2024-04-22 18:29:00

Põlva haigla ja Lootose jalgpalliklubi sõlmisid Lootose naiskonna hooaja esimesel kodumängul koostöölepingu, mille raames asub Põlva haigla osutama Lootosele tervishoiuteenuseid ja klubi meditsiinialaselt nõustama.

"Soovime Põlva Lootose naiskonnale olla abiks vigastuste ennetamisel ja raviteekonna leidmisel. Seisame selle eest, et klubi treenerid, abilised ja mängijad saaksid keskenduda jalgpalli mängimisele. Kuid kui midagi juhtub, siis oleme olemas ja aitame mängijad kiiresti jalgpalliväljakule tagasi,” ütles Põlva haigla juhatuse liige Kristin Raudsepp.

"Meil on äärmiselt hea meel, et Põlva haigla on liitunud meie toetajate ringiga ja pakkumas meile äärmiselt professionaalset ja kaasaegset meditsiinilist tuge. Omalt poolt proovime olla abiks Põlva haigla taastusravi keskuse arendamisel,” sõnas Lootose president Annika Aust.

Põlva haiglas on sise-, kirurgia, õendusabi ja erakorralise meditsiini osakonnad, ämmaemandus- ja günekoloogiakeskus ning taastusravi ja tööalase ja sotsiaalse rehabilitatsiooni osakonnad. Samuti pakub haigla töötervishoiu, radioloogia- ja labori ning koduõenduse teenuseid.

 Lepingu allkirjastasid Põlva Haigla juhatuse liige Kristin Raudsepp ja JK Lootos juhatuse liigea Annika Aust. Foto: Mari-Liis Kasak (fclootos.ee)

eu