Uudised

Uudised

Tule Uma Pidole vabatahtlikuks!
2024-03-21 08:48:00

Et peopäeval kõik ladusalt laabuks, on vaja hoogsat eeltööd ja usinat abi peopäeval. Selleks on vaja kaasamõtlevaid päid, vilkaid näppe ja varbaid, paindlikku meelt, rõõmsat ja heatahtlikku energiat. Kui Sulle tundub, et ülalkirjeldatu haakub ka Sinu mõttemaailma ja huvidega ning soovid vabatahtlikuna kaasa lüüa, siis anna endast märku enne 15. aprilli 2024. VI võrukeelne laulupidu Uma Pido toimub tänavu 1. juunil Põlva Intsikurmus.

Et peopäeval kõik ladusalt laabuks, on vaja hoogsat eeltööd ja usinat abi peopäeval. Selleks on vaja kaasamõtlevaid päid, vilkaid näppe ja varbaid, paindlikku meelt, rõõmsat ja heatahtlikku energiat. Kui Sulle tundub, et ülalkirjeldatu haakub ka Sinu mõttemaailma ja huvidega ning soovid vabatahtlikuna kaasa lüüa, siis anna endast märku enne 15. aprilli 2024.

Omalt poolt pakume asjatundlikku juhendamist ning kogemust osaleda ühtses tiimis, korraldada ja kaasa mõelda. Hea tuju juures saab kogemusest elamus, mis võib jääda väärt kaaslaseks kogu eluks. Kohti ei ole lõpmatult palju, nii et Kõrraldajate toimkonda saavad vaid kõige tublimad ja kiiremad.  

Registreeri ennast SIIN!

Kui pidu jõuab lähemale, siis kohtume kindlasti ka silmast silma. Seniks saate soovi korral vaheinfot küsida meie vabatahtlike töö juhilt Marit Oimetilt (kontaktid: marit.oimet@pg.edu.ee, mob 53 345 343).

Jääme lootma, et lööte kampa! Kohtumiseni!

eu