Uudised

Uudised

Hea Ukraina toetaja Põlvamaal!
2023-02-21 09:07:00

Head Põlva inimesed on meie sõpruspiirkonda Ukrainas – Kulikivkat – toetanud 2022. aastal alanud täiemahulise sõja ajal juba mitmel korral, viies neile humanitaarabi ka kohapeale. Oleme viinud annetuste toel köögitehnika lasteaiale, ehitusmaterjale, generaatoreid, puhastusaineid ja muud hädavajalikku. 

Planeerime järgmist abisaadetist ja seetõttu vajame kõigi teie abi! 

Igal Ukraina omavalitsusel ON KOHUSTUS varustada armeed ja vabaduse eest võitlevaid mehi ning naisi vajaliku tehnikaga. Kulikivka palub väga meilt abi, et saata armeele maastureid, millest on enim puudus ja mida kohapeal armeele saata ei ole ning Husqvarna mootorsaage (kohapeal on nende remontimise võimekus olemas). 

Anna meile teada, kui Sul on maastur või Husqvarna mootorsaag, mille oled valmis Ukraina armeele annetama! Oleme valmis mõistliku hinnaga maastureid ka Eestist ostma. Mootorsaage ostaksime annetuste toel Ukrainast, sest uue sae hind on seal kolmandiku võrra odavam, aga võib ka töökorras kasutatuid saagesid pakkuda!.  

Kõik eelnimetatu viime ise Kulikivkasse kiiremas korras kohale! Varasemalt Kulikivkasse viidu on kõik võetud kasutusse ja oleme selles ise saanud veenduda.

Kui Sul ei ole pakkuda eelnimetatud tehnikat, siis aita meil aidata, annetades SA Räpina Inkubatsioonikeskuse kontole. Annetada saab nii era- kui ka juriidilise isikuna. Juriidilise isikuna annetades võtke enne annetuse tegemist ühendust, et annetus saaks korrektselt vormistatud.

Aitame koos Ukrainal oma vabadust kaitsta!

Leo Kütt
SA Räpina Inkubatsioonikeskus/ Loomemaja, juhataja
LC Põlva Klubi laekur
Tel 5218202, leo@ariabi.ee

eu