Uudised

Uudised

Võrkpallineiud koguvad mängukindlust
2023-02-20 15:19:00

Eesti noorte U16 vanuseklassi neidude EVF 2023 karikavõistlustel osales kokku 48 võistkonda.

Alustati eelvõistlustega möödunud aasta sügisel, millede koosseisud määrati eelmise hooaja meistrivõistluste tulemuste põhjal. Jätkati tsoonimängudega, mille tulemuste alusel jaotusid võistkonnad seitsmesse finaalgruppi.
Nädalavahetusel, 18.-19. veebruaril toimusid Mesikäpa Hallis neljanda finaalgrupi mängud. Seda finaalgruppi võõrustasid Põlva Spordikooli neiud. Tulemusega 2:0 võideti Tartu Spordiselts Kalev, Selver Tallinn V,  Selver Tallinn VII, Olerex Tartu II võistkondasid. Valga võrkpalliklubit  Victoria võideti tulemusega 2:1. Ainus kaotus 1:2 tuli vastu võtta Kohila Võrkpalliklubi neidudelt.

IV finaalgurpi paremusjärjestus:
1. Põlva Spordikool, 11 punkti
2. Selver Tallinn V, 10 punkti
3. Olerex Tartu II, 10 punkti
4. Kohila Võrkpalliklubi, 9 punkti
5. Selver Tallinn VII, 9 punkti
6. Tartu Spordiselts Kalev, 8 punkti
7. Valga VK Victoria, 6 punkti

Südikat mängu näidanud Põlva Spordikooli võistkonnas mängisid Janette Kund, Kadi Mandel, Marielle Leesalu, Brigitta Pendla, Triin Neeno, Luisa Nõmmik, Liis Marii Vaher, Jessika Puna ja Kadi Liis Juhkam, treener Ingrid Mandel.

Üldkokkuvõttes saavutati EVF 2023 võrkpalli karikavõistlustel 23. koht. Kuna tuldi oma finaalis esimeseks, on võimalus mängida tsoonivõistlustel end kõrgemasse finaalgruppi. Hoiame neidudele pöialt! Võrkpallimäng on VÕRRATU!

Fotol (erakogust) Põlva neiud (sini-valgetes särkides) mänguhoos.

 

eu