Uudised

Uudised

Serviti kindlustas Balti liigas alagrupi esikoha
2023-01-30 14:04:00

Käsipalli Balti liiga pühapäevases, 29. jaanuari mängus kohtus Põlva Serviti tallinlastega. 

Põlva Käsipalliklubi esindusmeeskonna Serviti jaoks kulges mäng ladusalt. Esimene poolaeg võideti 17:11, teisel poolajal saavutatud edumaad HC Tallinna ees käes ei antud. Üldresultaadiks kujunes 36:27. Resultatiivseim mängumees oli ülekaalukalt Alfred Timmo kaheksa väravaga. Viis väravast viskas Sander Sarapuu ja neli Arturs Meikšans.

“Mängu alustasime natukene rabedalt, hätta jäime realiseerimisega. Tasapisi suutsime mänguohjad enda kätte võtta ja pikema pingi toel meie kiiret mängutempot peale suruda. Saime vahe sisse ja suutsime seda hoida mängu lõpuni. Kõik said mänguaega ja vajalikud kaks punkti tabelis juures,” kommenteeris Sander Sarapuu.
Serviti hoiab oma alagrupis esikohta 16 punktiga, lähimal konkurendil Tapal on 11 punkti.

Põlva Serviti järgmine kodumäng toimub kolmapäeval, 1. veebruaril, kui Eesti käsipalli meistrivõistluste meeste meistriliiga järjekordses voorus võõrustatakse Mistra meeskonda.

Fotol (autor Taavi Nagel) Serviti meeskonna väravakütt Alfred Timmo.

eu