Sündmused

Sündmused

Õhtusöögiga teatriõhtu Alle-Saija Teatritalus

Alle-Saija Teatritalu
"Naisevõtt" on pealtnäha lihtne ja lõbus lugu sellest, kuidas üks kaupmehetütar lõpuks mehele saab. Nagu heas mehelesaamise loos ikka, on siingi kohal kosjamoor, intriigid ning omavahel konkureerivad väärikad ja veelgi väärikamad peigmehekandidaadid. Lõpuks juhtub see, mis peab - see tähendab, et pruut ja peigmees pannakse paari. Siiski, lihtsakoelist naisevõtulugu pikemalt jälgides saab selgeks, et see on kõike muud kui lihtne. Lugu sõidab inimlike pahede ameerika mägedel üles ning alla, neid vaheldumisi välja naerdes ja halvaks pannes. Kõik tegelased on ühel või teisel moel pisut pöörased ning seda on kokkuvõttes ka lugu ise. Loos saavad kinnitust vanasõnad, et kõik ei ole kuld, mis hiilgab ja igal oinal on oma mihklipäev.

Autor: N. Gogol. Dramatiseerija ja lavastaja: I. Ulst. Helikunstnik: HANNO TEPPO. Laval Alle-Saija Teatristuudio: LIIVIA VAAS (Agafia Tihonovna), HELIN VILL (Arina Panteleimonovna), INGRID ULST (Albina Panteleimonovna), HEIKI LILL (Podkoljošin), ARGO PEETMAA (Kotškarjov), DORIS PAVLOV (Fjokla Ivanovna), MEELIS VAHTRAMÄE (Munne), HENNU KRUKOV või ANDO VEEBEL (Anutškin), AIVO KIKERMAN (Ževakin), MERIKE TORM või IMBI PALLO (Polina / Dunja).

Õhtusöögi menüüs on köögiviljasupp pelmeenidega, kalamarja-pannkoogitort, kasukas, bitkiid ahjus küpsetatud pudru ja köögiviljaga, hapukurk, taluleib, maitsevõided, kihiline pokaalimagustoit, samovaritee, kohv, meejook, klaasike kanget mokatäie magusaga.

Pileti hind 48 EUR (õhtusöök hinna sees). Osaleda saab vaid eelbroneeringuga, tasudes õhtu maksumuse ette. Kohtade arv on piiratud!

Sündmus on osa Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 lisaprogrammist.
Piletiinfo:
48€
eu