Uudised

Uudised

Lootose meeskond alustas juubelihooaega võiduga
2024-04-15 10:45:00

14. aprillil alustas Põlva FC Lootos meeskond kolmekümnendat hooaega Eesti jalgpalli meistrivõistlustel. 

Avamängus kohtuti Viljandis sealse JK Tuleviku duubelvõistkonnaga. Lootos asus kohtumist Temari Nuuma ja Marthin Vahtra väravatest 2:0 juhtima. Vastased viigistasid avapoolajaks seisu 2:2.
Teisel poolajal löödi ainult üks värav ja seda Lootose kasuks, kui Temari Nuuma realiseeris Markus Lina söödu. Kohtumise lõpetas meeskond kümnekesi. Teise kollase kaardi teeninud Tauri Kolk saadeti platsilt, kui mängida oli jäänud veel kümme minutit. Seis ei muutunud ja Lootos teenis liigatabelisse kolm punkti.   
Lootos (Avafotol, autor Janelin Hirmo) mängis koosseisus: Markus Villako, Jürgen Juks(k), Kert Preeden, Valeri Dobrovolski, Markus Mäeots, Tauri Kolk, Andre Kukk (67`.Sharib Khan), Tambet Toim (88`.Kristjan Pundonen), Marthin Vahtra, Markus Lina (90+3`.Karl-Kristofer Hirmo), Temari Nuuma (75`.Elon Holger Vaab); kasutamata vahetused: Henri Loeg, Aleksandr Jerotski, Helander Vist. Treener: Avo Jakovits, esindaja Helander Vist

Lootose järgmine mäng on 21.aprillil kell 18 Lootospargis, vastaseks  Tõrva JK.  

eu