Uudised

Uudised

Lahke päkapikk jagas magusat mängurõõmu ja auhindu
2023-12-28 21:24:00

Lahke päkapiku orienteerumismäng meelitas õue nautima jõuluhõngulist Põlva linna ning pakkus põnevust leida üles 5 km peatänava äärde peidetud tähed.

Detsembrikuus kutsus heategevusorganisatsioon Lionsklubi Põlva Gloria MTÜ kõiki mänguhuvilisi lapsi ja noori üles Põlva linnas ringi liikuma ning valitud paikadest peatänava ääres üles otsima sinna peidetud tähed. Kõigist tähtedest sai kokku sõnapaar MAGUS LAHKUS, mis väljendab ühtlasi ka vabaühenduse peamist eesmärki - olla end ümbritseva ühiskonna vastu lahke ja teha head, sest iga südamest tulnud heategu on tõeliselt magus.

Lahke päkapiku orienteerumismängu mängis paarkümmend osalejat, kelle vahel loositi 27. detsembril Põlva Gloria klubiõhtul auhinnad, mille panid välja Meistrite Kool OÜ ning klubi toimekas naiskond.

Orienteerumismäng leidis aset põlvamaise jõulumaa pakutavate tegevuste raames ning mängu õnnestumisse aitasid kaasa lisaks headele koostööpartneritele ja kaasamõtlejatele ka Põlva Gümnaasiumi noored kogukonnapraktika raames.

Uute kohtumisteni Lahke päkapikuga juba uuel jõulukuul!

eu