Uudised

Uudised

Koolitus „Canva tasuta ja tasulised võimalused + AI“
2023-11-21 14:58:00

Põlvamaa Arenduskeskus viib 7. detsembril kell 9-14 veebikeskkonnas läbi koolituse „Canva tasuta ja tasulised võimalused + AI“, kus koolitaja Kärt Viltrop tutvustab kujundusprogrammi Canva, mis on samuti saanud olulist täiendust tehisintellekti näol.

Kärt Viltrop on ettevõtja, kes on löönud kaasa kolme startup-i sünni juures juhtides seal turundustegevusi. Sealjuures on ta valdavalt kujundanud turundusmaterjalid ise kasutades selleks Canva piiramatuid võimalusi.

Koolitus on ettevõtjatele tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine. Registreerimine koolitusele on avatud kuni 6. detsembri siin https://bit.ly/canvaAIkoolitus


Koolitust rahastatakse Euroopa Liidu Euroopa Regionaalarengu Fondi projektist „Põlvamaa PATEE programm 2020-2023".

eu