Uudised

Uudised

Osale kaunistuskonkursil! Teeme Põlvamaast koos särava jõulumaa!
2023-11-02 19:53:00

Jõulud on aeg loomaks armsaid mälestusi ja toomaks südamesse soojust ning rõõmu. Üks hea võimalus selleks on oma kodu või kontori kaunistamine, mis mitte ainult ei loo imelist atmosfääri oma toas ja õues, vaid lisab jõuluhõngu ja sära kogu talvisele Põlvamaale.

Mis oleks aga jõulud ilma jõuluehteis majade ja tänavateta?

Just sel põhjusel kutsume kõiki Põlvamaa eramajade, kortermajade ja ettevõtete omanikke kaunistama jõuluajal oma hooneid, hoove ja kodusid. Olgu selleks ärihoone, kodu, kõrvalhoone, korteri aken, õu või suur puu, säravkaunid jõulud toovad rõõmu ja soojust kõikidele, kes seda näevad.

Soovid oma kodu või äripinnaga osaleda Põlvamaa jõulukaunistuse aktsioonis? 
Anna endast märku siin: bit.ly/jõulumaapõlvamaal

Parimatele kaunistajatele auhinnad jõulumaa projektis osalevatelt ettevõtetelt!

Jõulud ei teki iseenesest, need tuleb omal valmis teha!

 

Foto: Kaie Kull

eu