Uudised

Uudised

Serviti liidrikoht löödi kõikuma
2023-02-13 10:41:00

Käsipalli Balti liiga seitsmes mänguvoor oli lühike ja keerukusi täis – kõik kohtumised peeti ära laupäeval,
11. veebruaril.

Põlva Käsipalliklubi esindusmeeskond Serviti sõitis oma kohtumisele Lätti, Dobelesse. Koduväljakueelisega ZRHK Tenax alustas mängu enesekindlalt ja läks kaheväravalise eduga juhtima, tehes 10. minutil skooriks 5:3. Serviti mängurütmi leidmist vaevasid kaheminutilised eemaldamised ja vastasmeeskonna raudne kaitsetöö. Juba esimesel poolajal tuli Servitil vastu võtta valus 9:15 kaotusseis. Lõpptulemus kujunes veelgi suuremaks, 18:28 kaotus. Serviti resultatiivseimad mängijad jäid vaid nelja värava peale ning nendeks olid Alfred Timmo ja Mathias Rebane.

“Olime rünnaku ja realiseerimisega hädas. Kõik viis seitsmemeetri viset panime mööda, ka muidu kindlaid väravaolukordi ei realiseerinud,” oli Serviti peatreener Kalmer Musting kriitiline. “18 väravat on liigselt vähe, et mängus püsida. Tunnustama peab vastaste väravavahti.”

Nüüdseks on B-alagrupi liidrit Servitit ja teise koha omanikku Tenaxit lahutamas vaid kaks punkti  - Servitile kuulub B-alagrupi liidrikoht 16 punktiga, Tenax aga hingab kuklasse 14 punktiga.

Eesoleval kolmapäeval, 15. veebruaril  näeb Mesikäpa Hallis vastasseisu Põlva Serviti - HC Tallinn. Tule meeskonnale kaasa elama!

Fotol (autor Joonas Kuuskla) üks Serviti viskekahureist – Mathias Rebane.

eu