Uudised

Uudised

Uudised

Käsipalli Balti liigas Serviti võiduseeria jätkub
2022-11-14 10:36:00

Laupäeval, 12. novembril võõrustas Sõle Spordikeskuses HC Tallinna meeskond Põlva Käsipalliklubi Serviti mängumehi, et võidelda Balti liiga võidupunktide nimel.

Põlvakad olid ülekaalukalt vastasvõistkonnast üle, mida näitasid ka numbrid – poolajaks oli seis 20:9 ning matš pandi kinni resultaadiga 39:21. Serviti on seni võitnud neli kohtumist neljast ning sellega tõusis oma alagrupis esikohale. Põlva skooritegijateks olid sel korral Hendrik Varul kaheksa ja Henri Sillaste seitsme tabamusega.

“Võistkond oli väga hästi häälestunud. Asjad toimisid, erinevate koosseisudega mängides suutsime tempot hoida ning kaitses ka kvaliteeti näidata. Korralik mäng meeste poolt,” võttis peatreener Kalmer Musting kohtumise kokku.

Foto (arhiivist, autor Taavi Nagel): põlvakad rünnakul, sedapuhku HC Tallinn meeskonna vastu Eesti meistrivõistluste mängus.

eu