Uudised

Põlva vallavalitsus kutsub toiduringluskapi teemalisele arutelule
2022-08-26 11:25:00

Toiduringluskapp on samm toiduraiskamise vähendamiseks. Sinna saavad inimesed ja ettevõtted viia üleliigset, kuid tarbimiskõlbulikku toitu ja igaüks saab toitu sealt ka koju kaasa võtta. Selline kapp on kõige lihtsam viis juurutada keskkonnasäästlikku mõtteviisi ja võimendada kogukonnatunnet. See on suurepärane koostöövõimalus kogukonna, ettevõtjate ja omavalitsuse vahel.

Põlva Vallavalitsus on valmis omalt poolt panustama ja aitama, et toiduringluskapp ka Põlvasse jõuaks, kuid selline projekt on eelkõige kogukonna vedada. Seetõttu kutsub vallavalitsus kokku neid inimesi, kes tahaksid panustada toiduringluskapi toimimisse.

Ootame kõiki teemast huvitatud inimesi ja ettevõtteid, kes on nõus omalt poolt ka projekti panustama, teisipäeval 6. septembril kell 17:00 Põlva Kultuurimaja salongi arutelule.

Arutelu käigus saab selgemaks, mida toiduringluskapp endast üldse kujutab, kuidas igaüks saab selle toimimisse panustada ja milliseid samme peame astuma, et Põlvasse selline kapp jõuaks.

Vallavalitsus ootab rohket osavõttu!

Pildil on päikesepaneelidega toiduringluskapp Laulasmaal, Roheline Vald MTÜ

eu