Uudised

Uudised

Atmosfäärifestival Intsikurmu Festival 2022 toimub 5.–6. augustil Põlvas
2022-08-01 16:00:00

Intsikurmu Festival tuleb 2022. aastal taas ning ootame ka kõiki põlvakaid Intsikurmu metsaparki festivalimelu nautima.

Selleks, et Põlva inimestel festivalist veel rohkem rõõmu oleks, oleme loonud kohalikele erihinnaga festivalipääsmed! Vaata SIIT

Intsikurmu metsapargis moodustavad unikaalse sümbioosi värvikirev muusika, kunst, loodus ja loovad inimesed. Inspireeriv ilu keset ürgset metsaparki üllatab oma kümnendal aastal värskete ideede ja lahendustega. Lapsi ootab Lastekurmu. Lisaks paitavad meeli malenurk, metsakino, põnevad performance'd ning tänavatoiduala.

Festivali muusikaprogramm jaotub kolmele lavale ning tänavuse festivali muusikaprogrammis on kohe sisse võtnud mitmed uued ja vanad tegijad nii Eestist kui ka kaugemalt. Kodumaistest artistidest astuvad festivali lavadele Yasmyn, koos spetsiaalselt Intsikurmu jaoks loodud lavashowga, Minimal Wind, Maris Pihlap, Taavi-Peeter Liiv, Stonekiller 81 ning Mahavok. Välismaist vürtsi lisavad Taani indie-bänd Efterklang, Inglismaa räpp-artist Noisy, legendaarne eksperimentaalset jazzi viljelev Jaga Jazzist Norrast ning rokkbändid The Holy Soomest ja Django Django Inglismaalt.

Pane vaim valmis ning sukeldu koos meiega metsamelusse.

Piletilink: https://www.ticketer.ee/intsikurmu-festival-2022/

Instagram: https://www.instagram.com/intsikurmufestival/

Facebook event: https://fb.me/e/2rLNyAGzL

Lastekurmu event: https://fb.me/e/350ESJpFw

Koduleht: https://intsikurmu.com

 

eu