« Tagasi

23. septembril toimub Räpina Loomemajas Põlvamaa toiduettevõtjatele koolitus „Taimsed hõrgutised hooaja toorainest“

Koolituse teemadeks on taimetoit ja enim levinud toiduallergiad. Koolituse raames valmistatakse erinevaid taimetoite hooajalisest toorainest, mis sobivad üldtuntud toiduallergiatega (gluteen, laktoos, kaseiin, munavalk jne).

Koolitajaks on Kaie Hakonen. Koolitaja leidis tee toidutalumatuse teemade juurde oma laste terviseprobleemide kaudu. Kaie on välja andnud koogikogumiku „Koogiga pai: naturaalsed maitsed ilma gluteeni, kaseiini, laktoosi ja valge suhkruta" ja kokaraamatu  „Brantš. Puhtad maitsed ja rõõm koos söömisest". 2018. aasta Soome smuutide meister teeb toidukoolitusi ja workshoppe ning peab blogi.

Koolitaja tegemistega saab tutvuda aadressil: https://www.facebook.com/rawcakebykaie/

Koolitus algab Räpina Loomemajas kell 10.00 ja kestab 6 tundi. Orienteeruv lõpp kell 16.00.

Koolitusel osalejate arv on maksimaalselt 12 inimest.

Koolitus on tasuta. Koolitusele registreerimiseks täida ankeet.

Infopäeva toimumist toetab Euroopa Liidu Euroopa Regionaalarengu Fond meetmest "Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks".

Foto: Merilin Siimpoeg & Blendtec Eesti


Lisateave:
Kristel Koddala
Ettevõtluse ja noorte projektijuht
Põlvamaa Arenduskeskus
Tel: 5886 2207
E-post: kristel.koddala@polvamaa.ee