Uudised

Uudised

LAHEDA CUP 2024 noolemängus
2024-04-01 10:15:00

Noolemängu, e dartsi võistlusega sai lähemalt tutvust teha ning meie harrastajatele kaasa elada möödunud nädalavahetusel Põlva Kultuuri- ja Huvikeskuses, 

Võistluspaiga ettevalmistusega alustati reedel, 29. märtsil. Kui töö tehtud, siis ei olnud päev sugugi läbi. Sammud seati pubisse Vana Vaksal, kus toimus „soojenduseks“ LAHEDA CUP 2024 Loositud Paaride võistlus.
Kohal oli lausa 23 paari jagu võistlejaid. Mängud kulgesid rõõmsas meeleolus ja põnevust jagus piisavalt. Paarilise saamisel oli kindlasti oma koht ka loosiõnnel. Esimene medalikomplekt jagati välja ja üllatusvõitjateks tulid RIHO VAIKMÄE ja RAIDO KRUUSVEE. 
Tulemused - http://lahedask.eu/.../03/Laheda-CUP-Loositud-paarid.pdf

LAHEDA CUP 2024 teine ehk põhivõistluse päev algas 30. märtsil juba varakult, kogunemine algas kella 10st. Võistlustulle asus 62 meest, 13 naist ja 8 noort. Ilma pikka juttu tegemata - kahjuks ei õnnestunud Laheda Sspordiklubi  meestel tiitlit koju jätta.
Põneva finaali võitis 7:6 ANDRES PAAL (Saturn). ALAR RAHA (Laheda) saavutas II koha ja III kohad teenisid INDRO KONIK (Dartu) ja RAIDO UIBOS (Laheda).

Naiste arvestuses jäi võit Põlvamaale. Finaalis võitis TIINA TIISLER (Dartu) 5:0 seisuga RIIKA MERILAHT´e (Pärnu). Kolmandad kohad teenisid HANNA ELISABETH TIISLER (Dartu) ja TRIIN PAABO (Kreisi).

Noormeeste turniiril tuli võitjaks HARDI-JOOSEP KONGO (hetkel klubita), kui alistas finaalis PÄTRICK KAHARi (Laheda). Kolmandad kohad teenisid HARLIS HELISTE (klubita) ja MARCUS JUURAM (Viru).

LOHUTUSTURNIIR toimus neile, kes alagrupist edasi ei pääsenud. See võit läks Lätti. I koht VALDIS GRIKIS, II koht RANDO SIIMER (Kreisi), III kohad GUNTARS STEPANS ja ALLAN TAGEN (Dartu).

TULEMUSED - https://tv.dartconnect.com/event/lahedacup24/matches
VIDEO - https://www.youtube.com/watch?v=aXkTqPW6BBE

Täname kõiki toetajaid! - Eesti Kultuurkapital, Arcwood, Värska Originaal AS, Põlva Kultuuri- ja Huvikeskus, Charlot, Põlva Spordikool, Drump Darts, AS Liimpuit, hotell PESA, Eesti Dartsi Liit ja kõiki inimesi, kes selle päeva korraldamisele kuidagi kaasa aitasid!

KOHTUME järgmisel aastal, loodame, et Põlvas!

Fotol (klubi arhiivist) naiste kui meesteturniir parimad.

eu