Uudised

Uudised

Esimene Rohefoorum Põlvamaal kutsub kogu pere loodussõbraliku elustiili üle arutama!
2023-05-23 21:36:00

19. augustil toimuv „Rohefoorum Põlvamaal: loodusehitus ja ringmajandus“ toob Mooste folgikotta tunnustatud eksperdid, kes jagavad oma teadmisi ja kogemusi keskkonda säästvatest võimalustest ning koostöös publikuga otsivad uusi viise, kuidas elada harmoonias loodusega.

Esmakordselt toimuv rohefoorum kutsub kogu perega kaasa mõtlema ning arutlema uute ja jätkusuutlike viiside üle, kuidas ehitada ja kujundada elukeskkonda loodussõbralikumalt. Foorumi peaesinejaks on globaalse haardega ettevõtja ja jätkusuutlikkuse ekspert Gunter Pauli, kes on välja töötanud sinise majanduse ärimudeli ning andnud oma panuse haridussüsteemi jätkusuutlikumaks muutmisse.

Samal ajal Rohefoorumiga toimub Mooste folgikoja kõrval asuva MTÜ Eestimaaehituse koolituskeskuses ja õues LASTE ROHEFOORUM! Laste rohefoorumi programm on üles ehitatud Pauli õpetustele tuginedes ning on spetsiaalselt lastele välja töötatud. „Meie tänase elukeskkonna kujundavad tänased täiskasvanud, kuid homse loojad on lapsed, kelle teadlikku ja jätkusuutlikku ellusuhtumist saame täiskasvanutena kujundada täna,“ rääkis SA Põlvamaa Arenduskeskuse rohemajanduse suunajuht Kanni Kallastu.

Rohefoorumil saab kuulata inspireerivaid kõnesid ja arutelu paneeldiskussioonis, esitada esinejatele küsimusi ning tutvuda uusimate säästlike ehitusmaterjalidega. Rohefoorum Põlvamaal õpetab, kuidas saada inspiratsiooni loodusest, kuidas kasutada ringmajanduse põhimõtteid ehituses ja kuidas ehitada keskkonnasõbralikult. Esimest korda toimuv ja peredele mõeldud rohefoorum on aluseks traditsioonile tulla kokku Põlvamaale, et rääkida rohelisematest võimalustest ning kutsuda üles kõiki inimesi koos loodusega toimetama.

Rohefoorum Põlvamaal leiab aset laupäeval, 19. augustil Mooste folgikojas ja MTÜ Eestimaaehituse koolituskeskuses.

Rohkem infot rohefoorumi kohta leiab: rohefoorum.polvamaa.ee

Lisainfo:
Kanni Kallastu
SA Põlvamaa Arenduskeskus
rohemajanduse suunajuht
+372 5373 2316
kanni.kallastu@polvamaa.ee

eu