Uudised

Uudised

Eesti käsipalli meistrivõistluste finaalmängud lähenevad
2023-04-13 09:31:00

Meeste meistriliiga põhiturniiri eelviimane matš päädis Serviti võiduga.

Kolmapäeval, 12. aprillil kohtus Põlva Käsipalliklubi esindusmeeskond Serviti võõrsil HC Tallinnaga, et maha pidada 19. ehk eelviimane põhiturniiri matš.  Esimese poolaja 20 mänguminutit kulgesid võrdset mängu mängides. Poolaja lõpuks hiilisid põlvakad salakavalalt vastasest mööda seisuga 15:11. Teisel poolajal domineeris Serviti täielikult ja kohtumine võideti skooriga 33:24. Nii läheneb meeskond kohamängudele ühegi kaotuseta, st ühe viigi ja 18 võiduga.

Resultatiivseim oli Jürgen Rooba seitsme väravaga. Viis väravat viskas Carl-Eric Uibo, neli Henri Hiiend.

"Meie jaoks on tabeliseis paigas ning see on tekitanud olukorra, kus meistriliiga viimasel ringil palju kaalu ei ole. Vastasel on küll barankad rivis, kuid üritame võtta seda osalise võimalusena valmistuda kodus toimuvaks Balti liiga finaalturniiriks. Eks vaatame veel, mis meie täpsem mänguplaan on," kommenteeris peatreener Kalmer Musting handball.ee-le mängu eel.

Nädalavahetusel ootab Servitit ees Põlva Mesikäpa Hallis toimuv käsipalli Balti liiga finaalturniir. Laupäeval, 15. aprillil kell 15:00 leiab aset Serviti ja VHC Šviesa kohtumine. Samal päeval kell 17:30 võtavad omavahel mõõtu Viljandi HC ning ZRHK Dobele Tenax. Pühapäeval, 16. aprillil kell 13:00 toimub heitlus pronksi pärast. Kulminatsioon ehk finaal näeb ilmavalgust kell 15:30.
Saalis näeme!

Fotol (HC Tallinn arhiiv) vastaste väravat ohustamas Jürgen Rooba, Serviti üks “viskekahureist”.

eu