Uudised

Uudised

Kagu-Eesti ettevõtluskonsultandid ootavad ettevõtjaid tihedamale koostööle
2023-04-10 15:10:00

Kagu-Eesti arenduskeskuste ettevõtluskonsultandid tihendavad nii omavahelist koostööd kui ka ootavad senisest tihedamale konsultatsioonile alustavate ettevõtjate kõrval juba tegutsevaid ettevõtjaid.

 

Maakondlike arenduskeskuste võrgustikku kuuluvate Võrumaa Arenduskeskuse, Valgamaa Arenguagentuuri ja Põlvamaa Arengukeskuse ettevõtluskonsultandid nõustavad nii alustavaid kui ka juba tegutsevaid ettevõtteid. Põlvamaa Arengukeskuse ettevõtluskonsultandi Diana Marga sõnul tulevad nõustamisele peaasjalikult alustavad ettevõtjad, kuid oodatud on ka juba tegutsevate äriühingute esindajad.

  • „Pakume alustavatele ettevõtjatele konsultatsiooni alates ettevõtlusvormi valikust kuni äriplaani koostamiseni ja kuna korraldame ka menukaid alustava ettevõtja baaskursusi, on võib-olla jäänud ekslik mulje, nagu me tegeleks ainult alustava ettevõtja muredega,“ ütles Diana Marga, kelle sõnul ootavad Kagu-Eesti ettevõtluskonsultandid koostööd tegema ka juba tegutsevaid ettevõtjaid.

Kagu-Eesti kolmes arenduskeskuses töötavad ettevõtluskonsultandid omavad kogemusi muuhulgas logistika, tarneahela, tolli, maksunduse, turunduse jms valdkonnas, mistõttu ka juba tegutsevad ettevõtted saavad vastused oma erinevatele küsimustele. Diana Marga sõnul pole kogu vastav oskusteave koondatud ühte maakondlikku arendusorganisatsiooni, vaid Kagu-Eesti konsultandid teevad omavahel tihedat koostööd, suunates huvilise vastava oskusteabega nõustaja juurde.

Täpsemat teavet Kagu-Eesti arendusorganisatsioonide kohta saab siit: www.vorumaa.ee, www.arenguagentuur.ee ja www.arenduskeskus.polvamaa.ee.

Maakondlikud arenduskeskused kuuluvad katusorganisatsiooni MTÜ Maakondlikud Arenduskeskused, kus töötab kokku enam kui 160 töötajat. 2023. aastal tähistab MAK võrgustik 20ndat tegutsemisaastat.

Lisainfo:

Sander Silm
SA Põlvamaa Arenduskeskus
turundus- ja kommunikatsioonispetsialist
Tel: 566 212 85
sander.silm@polvamaa.ee

eu