Uudised

Uudised

Infopäev "Kvaliteedi- ja keskkonnajuhtimissüsteemide rakendamine ettevõtetes"
2023-04-03 15:11:00

Põlvamaa Arenduskeskus kutsub osalema infopäeval, kus ettevõtjad jagavad oma kogemusi kvaliteedi- ja keskkonnajuhtimissüsteemide rakendamisest ettevõtetes. Infopäev toimub 12. aprillil kell 13.00-15.00 Põlvas, Sanbruno OÜ seminariruumis.

SA Põlvamaa Arenduskeskus on avanud kandideerimise toetusprogrammi, mille raames on ettevõtjatel võimalik konsultandi kaasabil lahendada rohemajandusele üleminekuga seotud väljakutseid. Tegemist on laiendusega eelmisel aastal läbi viidud ettevõtete süsiniku jalajälje hindamise pilootprogrammile, mille raames hindas oma süsiniku jalajälje ära AS Põlva Haigla.

Roheliste väärtuste esiletõus Euroopas on kogumas järjest hoogu. Üha enam ootavad tarbijad ettevõtetelt, et nende tooted ja teenused oleks kestlikud ehk keskkonnasõbralikest materjalidest, vastupidavad, energia- ja ressursitõhusad, ringlusse võetavad. Ettevõtte pikaaegse arengu ning Euroopa turul konkureerimiseks on vajalik olla teadlik ettevõtte ja selle toodete ning teenuste omadustest ja jalajäljest ning suuta seda veenvalt ka klientidele tõestada. Hea viis seda teha on omada Euroopa Liidus aktsepteeritavaid analüüse, märgiseid ja sertifikaate.

Infopäeval astuvad üles ettekannetega:

  • AS  Räpina Paberivabrik, kes on Skandinaaviamaade suurim pakkenurkade tootja. Tegemist on keskkonnasõbraliku ja stabiilselt areneva rahvusvahelise haardega ettevõtega, kes austab paberitootmise traditsioone ja ajalugu.
  • Radius Machining OÜ peamine tegevusala on masintöötlus kaasaegsetel CNC trei- ja freespinkidel. Tegemist on Eesti ühe edukaima metallitööstuses tegutseva ettevõttega, kelle valmistatud tooteid võime leida üle maailma.

Infopäeva päevakava:

  • kell 13.00 - 13.40 Tulemuslik juhtimissüsteemide juurutamine, AS Räpina Paberivabriku arendusjuht Mihkel Peedimaa
  • kell 13.40 - 14.00 Kohvipaus
  • kell 14.00 -14.40 Väikese Eesti omatooted üle maailma, Radius Machining OÜ toomisjuht Maarek Sikamägi
  • kell 14.40 -15.00 Arutelu

Registreerimine infopäevale on avatud kuni 09.04.2023 ja registreeruda saab SIIN

Infopäeva rahastatakse Euroopa Liidu Euroopa Regionaalarengu Fondi meetme "Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks" projektist „Põlvamaa PATEE programm 2020-2023".

Lisainfo:

Ilija Samoldin
Ettevõtluskonsultant (rohemajanduse alal)
58502444
ilija.samoldin@polvamaa.ee

eu