Uudised

Uudised

Serviti edenes käsipalli Balti liiga poolfinaali
2023-03-26 20:24:00

Laupäeval, 25. märtsil nautis Põlva Käsipalliklubi esindusmeeskond Serviti kodupubliku tuge ning ei halastanud vastasmeeskonnale mitte üks raas, kui Balti liiga veerandfinaali korduskohtumises alistati Kaunase Granitas-Karys vägeva tulemusega 39:28 (22:11). 

Sel korral olid üleplatsimehed Alfred Timmo ja Henri Sillaste, kes viskasid mõlemad kaheksa väravat. Jürgen Rooba lisas omalt poolt nende summale kuus väravat veel juurde. Jürgen Rooba kommenteeris handball.ee-le kohtumist nõnda: “Täna oli meeskond tasemel. Kaitses liikusime hästi ja blokk töötas. Rünnakul saime oma joonised realiseeritud ja kiirrünnakud juurde, kõige selle tulemuseks oli 20-ne minutiga 10-punktine vahe. Ootasin tasavägist kohtumist, aga sellise meeskonnatööga oli tulemus vastupidine. Eks enne Final Fouri peame oma füüsist hoidma ja suuri muutusi hetkel ei näe.” 

Kahe matši võimsa koondtulemusega 65:50 pääseti nelja parima hulka. Poolfinaalis minnakse kokku VHC Šviesaga, kes alistas veerandfinaalis Mistra. Poolfinaal toimub 15. aprillil, kohamängud järgmisel päeval ehk 16. aprillil. 

Foto (autor Mairo Kõomägi) Serviti kaitse pistmas rinda Leedu mängumeestega.

eu