Uudised

Uudised

Sportlik nädalalõpp käsipalluritel
2023-03-20 10:10:00

EMSL Jõud käsipalli meistrivõistlustel noormeestele saavutati 2. koht ning Põlva Käsipalliklubi esindusmeeskond Serviti astus käsipalli Balti Liigas poolfinaalile sammu lähemale.

17.–18. märtsil toimus Mesikäpa Hallis Eestimaa Spordiliit Jõud käsipalli meistrivõistluste 2. etapp C2 vanusegrupi noormeestele. Ühtlasi selgusid selle aasta EMSL Jõud meistrivõistluste võitjad. 2009. aastal sündinud ja nooremad poisid alustasid meistrivõistlustega juba eelmise aasta detsembris. Kokku osales turniiril 10 meeskonda. Mainida võib Põlva Spordikool 2 võistles kaks aastat vanemate poistega.

II etapi tulemused ja lõplik järjestus:
1.  HC Tallas
2.  Põlva Spordikool 1 - Gabriel Haabma, Eke Varusk, Karlis Ilus, Miikael Markus Laine, Trevor Leesalu, Reigo Kaar, Henri Haabma, Johannes Kübard. Treener Henri Sillaste (avafotol, autor Karoliina Ulmand).
3. SK Tapa/Tapa VSK
4. HC Kehra
5. Põlva Spordikool 2 - Romet Vool, Daniel Haabma, Oliver Järvela, Silver Järvela, Riivo Jermotšenko, Martin Kähr, Marcus Vaheoja, Benor Perlov, Rasmus Eric Rose, Jüri Saan, Remy Lokk, Gregor Gondiu, Jakob Urman, Richard Orti ja Lev Liubchenko. Treener Kalmer Musting.

6. SK Reval-Sport/Mustamäe
7. Tallinna Käsipalli Akadeemia
8. HC Viimsi
9. HC Tallinn (osales ainult II etapil)
10. Valga Käval ( osales ainult I etapil)


Pühapäeval, 19. märtsil leidis Kaunases aset Põlva Serviti ja Granitas-Karyse avakohtumine Balti liiga veerandfinaalis. Matš oli pingeline, mitmeid kordi vajus Serviti tagaajaja rolli, kuid Põlva mängumehed surusid oma tahtmise vastasele peale ning mäng võideti skooriga 26:22 (11:10).
Vastase väravavõrku sahistasid kuuel korral nii Alfred Timmo kui ka Carl-Eric Uibo. Neli väravat said kirja Jürgen Rooba ja Hendrik Varul.

"Olime raskustes, mängu oli hästi võrdne, lõpuga võtsime ära! Heameelt tegi see, et meeskond mängis ennastsalgavalt. Ennastsalgvalt selles suhtes, et kui oli lahtiseid palle, oli ka võitlust," sõnas peatreener Kalmer Musting. "Tehnilist praaki tuli tavalisest rohkem, aga võrreldes kolmapäevase mänguga Tapaga panime juurde natukene. Esile tuua saab resultatiivseid eesotsas Carl-Eric Uiboga ja kindlasti väravavahi Jürgen Lepassoni tegevust. Meeskondlikult hea mäng."

Korduskohtumine toimub Põlva Mesikäpa Hallils laupäeval, 25. märtsil 15:30.

eu