Uudised

Uudised

Lootospark staadioni kihas kevadiselt
2023-03-20 10:05:00

Meistriliiga hooajaks valmistuv Põlva Jalgpalliklubi "Lootos" saavutas esikoha traditsioonilisel naiskondade jalgpalliturniiril Allegro CUP 2023. 
Meeskondade turniir Tere Kevad CUP 2023 kujunes rahvusvaheliseks.

Laupäeval, 18. märtsil Lootospargis 15.korda toimunud võistlusest võttis seekord osa kolm naiskonda. Omavahel mängiti üheringilise turniiri. Lootos alistas tulemusega 3:0 FC Elva ja viigistas 1:1 JK Tallinna Kaleviga. Tallinnlannad oli tulemusega 4:2 parem elvakatest. Võrdsete punktide juures andis kodunaiskonnale kõrgema koha parem väravate vahe. Turniiri parim väravavahi tiitli pälvid Karina Piirimaa, parim kaitsja Elina Kahar, parim poolkaitsja Loore Lehtmets (Kalev) ja parim ründaja Carolin Hunt (FC Elva) . 
Lootos mängis koosseisus: Isabel Huma, Kärt Hüdsi, Elina Kahar, Kristin Kukli, Ave-Lii Laas, Ita Lillo, Mairit Laanesaar, Marie Rahel Lail, Hanna Parv, Kathie Pierce, Karina Piirimaa, Karmen Piirmaa, Katrin Piirimaa, Ketlin Pindis, Kristel Saadik.  Treenerid Kaido-Meinhard Kukli ja Indrek Käo.
Turniiri toetasid: Charlot, Coop Põlva, Head Teil Teen, Kultuurkapital, Põlva vald ja Värska Vesi. 

Eesti naiste jalgpalli meistrivõistlused algavad 1.aprillil. Lootospargis võõrustab  Põlva FC Lootos naiskond JK Tabasalu.

Pühapäeval, 19.märtsil mängiti Lootospark staadionil rahvusvaheline jalgpalliturniir Tere Kevad CUP 2023 meeskondadele. Teist korda toimunud turniiril osalesid lisaks koduvõistkond Lootosele Tartu FC Helios, Räpina SK ja Valmiera FK Gauja (Läti). Lootos võitis avakohtumises 2:0 (Jõgeva, Rahuelu) Räpina, mängis 2:2 (Mäeots, Nuuma) viiki Gaujaga ja võitis turniiri esikohta otsustavas mängus tulemusega 4:2 (Nuuma 3, Rahuelu) Tartu FC Heliose, kes saavutas teise koha. Kolmandaks platseerusid külalised Lätist. Neljas koht kuulus Põlvamaa teisele klubile, Räpina Spordiklubile.
Turniiri parim mängija : Temari Nuuma (Lootos), parim väravavaht Elvis Malmanis (Gauja)

Meeskond (avafotol, autor Indrek Käo) mängis koosseisus: Markus Villako(vv), Henri Loeg(vv), Jürgen Juks(k), Aleksandr Jerotski, Oliver Jõgeva, Karl Kristofer Hirmo, Maik Kolats,  Tauri Kolk, Rasmus Mathias Mõttus, Markus Mäeots, Temari Nuuma, Stefan Ander Ploom, Priit Rahuelu,  Kerdo Roodes, Fredy Samulin,  Elon Holger Vaab, ja Helander Vist. Treenerid Avo Jakovits ja Temari Nuuma.
Turniiri tulemused: https://fclootos.ee/tere-kevad-cup-voit-jai-polvasse/ 
Turniiri toetasid: Charlot, Head Teil Teen, IFF ja Kultuurkapital

FC Lootos meeskond osaleb algaval hooajal Eesti meeste jalgpalli meistrivõistlustel III liiga lõunatsoonis. Avakohtumises kohtutakse 8.aprillil kell 18 Lootospargis Tartu JK Welco X meeskonnaga.

eu