Uudised

Uudised

Lauatennisistid kogusid mängukindlust
2023-02-18 16:07:00

Selgusid paremad täiskasvanute arvestuses

Lähiümbruskonna lauatennisistid kogunevad neljapäeva õhtuti Mooste Kultuurimaja saali, kus  argipäevatreeningutes üksteisele sparringut pakutakse. Nädalalõppudel käib väga erinevatel tasemetel võistluskarussell, kus küllalki kaasa lüüakse.

Laupäeval, 18. veebruaril võtsid Põlvamaa harrastajad plaani selgitada maakonna meistrid. Turniir saigi teoks Krootuse Põhikooli võimlas, kus kaasa lõi 7 meest ja 2 naist.
Individuaalselt mängiti absoluutarvestuses, naised-mehed koos. Ühtegi mängu kaotamata tuli esikohale Agnar Pirnpuu, teise koha saavutas Raul Meos. Absoluutarvestuses kolmanda koha saavutanud lauatenniseveteran Madis Tsäko võitis oma esimese Põlva rajooni meistritiitli 54 aastat tagasi. Imetlust väärt aastatepikkune karjäär lauatennises!
Naistennisistidest oli Annika Aust esimene, Mirjam Ojasaar teine. M40+ vanuseklassi võitjakarika pälvis Priit Kolli, teine Marko Tiisler. M60+ vanuseklassi võidutses Voldemar Vesi, teine Ivar Kanarik. 
Segapaarismängus võitsid Annika Aust - Raul Meos tulemusega 3:0  Mirjam Ojasaar-Voldemar Vesi. 
Meespaarismängu esikolmik: 1. Madis Tsäko-Raul Meos, 2. Agnar Pirnpuu-Heiki Kink, 3. Priit Kolli-Voldemar Vesi.

Tulemused - https://sport.polvamaa.ee/et/voistlused/protokollid/

TÄNUSÕNAD KÕIKIDELE OSALENUTELE! Olite SUPERVAHVAD, praktiliselt 4 tundi järjest mängukarussellis! Enamuses mängijaist olid nõus oma omavalitsusi esindama EMSL Jõud poolt korraldatavatel 38. Eesti omavalitsuste talimängude lauatennisevõistlustel, mis toimuvad Elvas 4.-5. märtsil.

Foto: segapaarismängupaarid Mirjam Ojasaar-Voldemar Vesi ja Annika Aust-Raul Meos.

eu