Uudised

Uudised

Legendaarses vastasseisus jäi peale Serviti 
2023-02-09 12:28:00

Kolmapäeval, 8. veebruaril leidis Kehras aset Eesti käsipalli meistrivõistluste meeste meistriliiga järjekordne mäng.

Legendaarne meistriliiga vastasseis, Serviti jvs Kehra, lõppes Serviti jaoks positiivse tulemusega – 38:29. Pärast mõnevõrra keerulist esimest poolaega, mis võideti napilt seisuga 18:16, kindlustasid põlvakad oma jalgealust ning võtsid enesekindla võidu. Serviti asendamatu skooritegija oli Henri Sillaste, kelle nimele kogunes 10 väravat. Kuue tabamusega aitasid meeskonda nii Alfred Timmo kui ka Tõnis Kase.

"Esimesel poolajal olid meil probleemid kaitses, ei saanud kuidagi kaitse ja väravavahi koostööd toimima. Läksime kuus-null kaitselt üle viis-üks kaitsele, mis tõi meile ka edu," lausus Sillaste esimese poolaja kohta. "Teisel poolajal saime kaitse toimima ning saime ka mitmeid kiirrünnakuid. Aga täna üldiselt hea mäng meie poolt."

22. veebruaril on Serviti kord Kehra meeskonda võõrustada. Mesikäpas Hallis algab kohtumine kell 18:00.

Foto (autor Joonas Kuuskla): väravat saavutada pole kerge.

eu