Uudised

Uudised

Serviti minetas mõõnaperioodi
2023-01-25 09:30:00

Eesti käsipalli meistrivõistluste meeste meistriliigas SK Tapa/N.R. Energyga madistanud Serviti lõpetas oma kaotuste seeria.

Teisipäeva, 24. jaanuari õhtul võõrsil toimunud kohtumises näidati oma jõudu vägeva poolajaskooriga 18:10 ning tugeva lõppresultaadiga 38:22. Seni pole ükski meeskond Põlva Käsipalliklubi esindusmeeskonda Serviti veel meistriliigas üle mängida suutnud – tiimil on üheksa võitu ja üks viik. Põlvakate eest viskasid enim väravaid Alfred Timmo, kelle nimele jäi kaheksa väravat, ning Carl-Eric Uibo, kes toetas meeskonda kuue tabamusega. Viis väravat said kirja Tõnis Kase ja Kermo Saksing.

“Lihtsalt võib öelda - täna oli kaitses väga hingestatud tegevus ja rünnakutel super realiseerimine. Väravavahid [Jürgen Lepasson ja Andero Viljus – toim] olid täna väga head. Rünnakule andsid palju juurde Hendrik Varul ja Carl-Eric Uibo, nad tegid südika partii,” kiitis resultatiivseim Timmo. “Miinuseid kuigi palju ei oska välja tuua. Üksikud eksimused, kuid ilma eksimusteta käsipalli mängida ei saagi.”

Pühapäeval, 29. jaanuaril ootab Servitit ees Balti liiga kohtumine HC Tallinnaga. Matš leiab aset Mesikäpa Hallis kell 16:00. Saalis näeme!

Fotol (autor Taavi Nagel) Carl-Eric Uibo viskehoos.

eu