Uudised

Uudised

Valgas toimus gümnasistidele suunatud Ideelabor
2022-09-28 14:23:00

Kagu-Eesti Ideelabor on piirkonna gümnasistidele suunatud üritus, mille eesmärgiks on inspireerida noori olema ettevõtlikud. Igal aastal toimub see erinevas Kagu-Eesti gümnaasiumis ning 27. septembril ootas gümnasiste Valga Gümnaasium.

Üritusel osalesid Põlva-, Võru – ja Valgamaa koolide gümnaasiumiastme õpilased ja juhendajad, kellel on huvi luua ja arendada oma äriideed. Gümnasiste aitasid innustada mobiilsed mentorid ning Ideelabori sündmust viis läbi kogenud koolitaja ning inspiratsioonikõneleja Harald Lepisk.

Seekordse labori eestvedaja oli SA Valgamaa Arenguagentuur ja üritusel osalesid kolmest Kagu-Eesti maakonnast kokku 10 kooli ca 140 osalejaga. Sündmusel toetasid meeskondi 11 mobiilset mentorit, kes aitavad mõjusate ning suunavate küsimustega.

Tegevuste elluviimist toetab meetme “Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine” tegevus “Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks” projekt nr. 2014-2020.5.04.19-0389 “Ettevõtlusaktiivsuse kasv Valgamaal” haridusprogrammi Ettevõtlik Kool raames

 

 

 

eu