Sündmused

Sündmused

Louie Fontaine “The Sun Ain´t Black”

Põlva Kultuuri- ja Huvikeskus
„The Sun Ain’t Black” on Louie Fontaine Americana-album, kust leiab bluusi, kantri ja rocki mõjutusi. Albumile kogutud hittlugudes leidub nii Rolling Stonesi, Tom Petty, Nick Cave’i kui ka Tom Waitsi varjundeid. Fontaine on laulja, kitarrist ja basskitarrist, kes kirjutab laule eri stiilides, mis sageli jutustavad keerulisi, õudustäratavaid lugusid. Ta on tõeline X-põlvkonna esindaja, sest tema teatraalsed lavaoskused ja videoteadlikkus tunduvad olevat pärit otse MTV kuldajastust. Ta on ka vilunud bluusilaulja, kes lihvis oma oskusi koos Louisiana souli ja R&B meistri Rockie Charlesiga, käies temaga koos tuuridel, mängides tema plaatidel ja olles tema kahe viimase albumi „Have You Seen My Uncle Steve“ ja „I Want First Class“ produtsendiks. Charles kirjutas Fontaine’i uue albumi jaoks ka loo „That’s Rockin’“. Albumi keskmes on Fontaine’ile omasele teatraalsele traditsioonile truuks jäävad dramaatilised laulud, millest on tehtud ka videod. „The Pill“ on keerulise Bowie’i-laadse vokaaliga laul ja „The Hambiltons“ keerukas mõrvaballaad.

„Üks esimesi albumeid, mille 90ndatel välja andsin, oli rokkmuusikal „Murder Before Justice“,“ selgitab Fontaine. „Seega on teatraalne element minuga alati kaasas käinud. Live ettekannete ajal meeldib mulle vahetada kostüüme ja olla midagi enamat kui lihtsalt mees kitarriga.”

Louie Fontaine live-kontsert on kui tuline rokketendus, mille vaimu pole võimalik sõnadesse panna: seda tuleb oma silmaga näha.
Piletiinfo:
15 - 20€
eu