« Tagasi

Koolitus: Eesti puuvilja- ja marjaveini valmistamise tehnoloogia väiketootmises

Koolitus on mõeldud puuvilja- ja marjakasvatajatele ning väikeettevõtjatele. Oodatud on ka kõik need, kes on huvitatud puuvilja- ja marjaveini valmistamisest.

Koolitus on 16-tunnine ja  toimub kahel päeval, 2. ja 3. oktoobril algusega kell 9.00 Räpina Aianduskoolis, Pargi 32, Räpina.

Koolituse kahel päeval käsitletakse järgmisi teemasid:

1. Naturaalse veini mõiste ja puuvilja-marjaveinide klassifikatsioon
2. Veinitehnoloogia üldine tutvustus viinamarjaveini baasil
3. Eestimaised marjad-puuviljad veinitoormena
4. Veinide naturaalsed värvijad ja hapestajad
5. Veinivirde maitsestamine ja veinide segamine, degusteerimine
6. Eritehnoloogiad
7. Ravimveinide retseptuur
8. Puuvilja-marjasiider ja vahuvein

Praktiliselt valmistatakse veinivirre (3 erinevast marjast-puuviljast koosneva veinivirde iseseisev koostamine) ja teostatakse retseptuuriga seotud arvutused.

Õppepäeva viib läbi Toivo Niiberg.

Osalustasu 70€.

Kohtade arv on piiratud.

Info ja registreerimine Räpina Aianduskooli kodulehel  

Lisainfo tel: 796 1549 / 5346 1209