« Tagasi

Lõuna-Eesti Toidukonverents keskendub innovatsioonile

Hea toidutootja, toidupakkuja, toiduasjaline! Ootame Sind Lõuna-Eesti Toidukonverentsile, mis toimub juba teist korda - seekord 21. septembril Pollis, Viljandimaal!

Konverents toimub Tartu Ärinõuandla, Tartu Teaduspargi ja EMÜ Polli Aiandusuuringute Keskuse ja Lõuna-Eesti toiduvõrgustike koostöös ja seekordseks teemaks on innovatsioon - allikad ja lahendused. 

Konverentsil tutvustame toidutootjatele võimalikke teaduskoostööpartnereid ja rahastusvõimalusi:

  • Eesti Maaülikool - Toidulabor ja Polli teadmistepõhine tervise- ja loodustoodete kompetentsikeskus;
  • BioCC OÜ + EIT Food ja EIT Food HUB;
  • Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus (TFTAK);
  • TTÜ Keemia ja biotehnoloogia instituudi toidutehnoloogia osakond;
  • Tartu Biotehnoloogia Park;
  • ADAPTER;
  • Maaeluministeerium;
  • Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet (PRIA);
  • Eesti Teadusagentuur (ETAG) (nutika spetsialiseerumise toetus, sh tervist toetav toit);
  • Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS). 

Oma kogemuslugusid jagavad ettevõtted Heleni Helbed ja Siidrikoda.

Konverentsipäeva üheks osaks on nn demoala, kus igal arendus- ja rahastusorganisatsioonil oma infolett, kust leiab vastused oma küsimustele.

Mõistagi on konverentsi üheks eesmärgiks Lõuna-Eesti toiduasjaliste kokku toomine, sest jõud peitub koostöös, mitte konkurentsis!

Täpne konverentsi päevakava ja registreerumine Lõuna-Eesti Toidukonverentsi kodulehel: http://arinouandla.ee/toidukonverents/

Kohtumiseni konverentsil!